» » Labirent: Alev Deneyleri



Maze Runner   

Labirent: Alev Deneyleri (izle) kesin izlenmesi gereken filmlerden biri olarak değerlendirdim. Filmin 1.si Labirent: Ölümcül Kaçis (The Maze Runner) daha başarılı idi.


The Maze Runner, Labirent Ölümcül Kaçış 2014 (izle)


İlk filmde hafızası silinecek labirente gönderilen bir grup genç üzerinde deneyler yapılır. Bir yandan da koşucu çocuklar labirentin yapısını çözmeye ve kaçacak bir yer, bir çıkış aramaya çalılırken Thomas'ın gelmesi ile birlikte labirentten kurtuluş mücadelesi başlar. Her şey bir deneyim aslında. Her ne kadar labirentten kaçmayı başarsalar da deneyin ikinci aşaması başlamıştır. 

İlk filmde ışın virüsü insanların beynine yerleşip insan medeniyetini yok ettiğinden ve bu labirent grubunun bir ümit olduğundan bahseder. Filmin sonunda her şeyin düzmece olduğu ve deneyin bir parçsı olduğu fikrine kapılmıştım ta ki 2. filme kadar.


Maze Runner 2015 


Labirent: Alev Deneyleri, Maze Runner: The Scorch Trials 2015 (İzle)

2. devam filminde Thomas ve arkadaşları kendilerini yeni bir deneyin ve yeni bir savaşın yeni bir kaçışın içinde buluyorlar. Ve tabii ki peşlerinde İsyan  (deneyci grup, labirent) yeni deneyler peşindedir. Ellerinden kaçan Thomas ve arkadaşları, Sağ Kol grubunu bulup güvenli bölgeye ulaşmaya çalışırlar.

Bağışıklık sahibi bu gençlerin kanından tedavi için daha çok kana ihtiyaç vardır. Fakat ilk filmin sonunda her şey deneyin bir parçası gibi gösterildi. 2. Filmde virüs ve harap olan dünya gerçek olarak karşımıza çıktı. Ayrıca zombileri sevmedim şu zombilerden vazgeçmediler.

Filmin 3. Serisinde her şey ortaya çıkacak galiba

Gelelim verdiğim puana

1. Fim 7.8/10
2. Fim 6.5/10

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply