» » Muhteşem Buluş.....

Renkler, boya
Creative   
Bu yayında muhteşem bir buluştan hatta çok fazla çığır açan icatlardan bahsedeceğim. İnanın daha önce kimsenin aklına bile gelmedi bu buluşlar. İnsan kıskanıyor bazen "ah ulan, ah ben niye bunu düşünemedim" diye. Neyse hayıflanmayı, başımızı taşlara vurmayı keselim de konuya yani muhteşem Türk icadına geleyim.

Bütün absürt işlere ve öğretilere ithaf olunur...

Televizyon izlemeye ayırdığım vakit günlük 15 dakikayı geçmez bazı günler 5 dakikaya kadar iner bu süre. Kalitesiz Türk dizileri, aptal yarışmalar ve düzeysiz tartışma programları ve yine bir o kadar kalitesiz insana bir şey katmayan ne hiciv ne komedi hiç bir bok olmayan tuhaf Koca Kafalar gibi yapımlar zaten yeterince mide bulandırıyor.

21. Yüzyılın Buluşu
İşte bunlardan biri de hani şu uyduda ne idiğü belli olmayan görüntüleri berbat kanallar var ya onlarda adam ballandıra ballandıra anlatıyor: "Kimse düşünemeden biz düşündük, 21. yüzyılın buluşu..." Ulan dedim kendi kendime neymiş bu? Galiba mükemmel bir şey icat ettik... Sonunda adam işte huzurunuzda "pusulalı seccade" hem de bir tane de hediye bitmedi yanında da iki tane pusulalı tespih... 49 TL... Yuh be! İnsanları din ile kandırmak, yalan dolan ile parasını tokatlamak nedir? Hepimizin akıllı telefonları var zaten manaz kılan insan her türlü kıblesini bulur.

"Yüzyılın kampanyası"
Sonra bir de "yılbaşı hediyesi 100 bin TL hediye hem de Milli Piyango güvencesi ile" diye sesi kısılana kadar bağıran biri var. Sizden 50 Lira alacak pakette 2 Liralık bir ürün ve 1 Liralık Kazı Kazan kartı koyacak. İşte Milli Piyango güvencesi dediği o 1 Liralık Kazı Kazan kartı.

Televizyon Satışı   

Yaşamı ve evreni anlama yolunda nerelerdeyiz? Düşüncelerimiz ve hayal gücümüz nerede? Maalesef aklı ve düşünmeyi evreni ve kendimizi anlamayı yasaklayıp bizi böyle soyup soğana çeviren din satıcılarına itimat etmemek lazım. Şurada da dua kitabı satanları eleştirmiştim.

Teknoloji Harikası, Hem de Beleş
Diğeri ise, 5S adında bir telefon satıyor. Hediyeymiş telefon. Sorunun cevabını bilen herkese kargo dahil ücretsiz gönderecekmiş telefonu, sadece 100-150 TL gelir gider vergisini ödemek yeterliymiş ve piyasada 1500 Liraymış bu telefon... Adam bir ballandırıyor ki anlatırken izlemeniz lazım.


Tele Pazarlama Telefon   
Şimdi, düşünmezsek, aklımızı kiraya verirsek işte böyle soyarlar bizi. Sonra bu dolandırıcı ve din satıcılara neden uydudan Türksat'tan frekans veriliyor? Onların paraları ve üç kuruş vergileri ile abad mı olacağız. Yazık be!

Kazaran Sipariş Verdiniz Ne Olacak?
Peki, kapıda ödeme ile böyle bir sipariş vardiniz ve PTT Kargo ile size gönderdiler ya da siz şubedeb alacaksınız. Fakat, vazgeçtiniz ne yapmalısınız? Cevap: Gönderiyi asla almayın. Size tekrar gönderirlerse yine almayın. "Evinize savcı gelecek, ürünü almazsanız" derlerse inanmayın gülüp telefonu kapatın. Avukatla tehdit ederlerse yine gülüp telefonu akapatın. Gönderiyi almayıp, ödeme yapmayın sorun olmaz. 

About Unknown

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply